Antalya Kepez Belediyesi'nde yeni başkan seçildi Antalya Kepez Belediyesi'nde yeni başkan seçildi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday belirleme sürecinde yaşananların sağlıklı olmadığını ve Lütfü Savaş'ın bu süreçte fazlasıyla yıpratıldığını dile getirdi.

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'e konuşan Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik davetlerin olduğunu ancak mitinglere katılmanın doğru olmayacağını belirterek 1 Nisan'ı işaret etti.

Aday belirleme sürecinde fikrinin alınmadığını belirten Kılıçdaroğlu, "Şöyle, bizim partinin geleneğinde görüş sorulmazsa partinin eski genel başkanları görüş beyan etmezler. Yani ben de aynı geleneği sürdürüyorum. Eğer bir görüş sorulsaydı düşüncelerimi ifade ederdim. O sorulmadığı zaman tabii doğal olarak biz partinin iradesine saygı gösteririz, yani" şeklinde konuştu.

Aday belirleme sürecinin daha sağlıklı bir şekilde yapılmasını arzuladığını belirten Kılıçdaroğlu, "Şöyle aday belirleme sürecini daha sağlıklı yapılmasını isterdim. Aday belirleme sürecinde Lütfü Savaş beyin, bu kadar yıpratılması doğru değil. Doğru değil yani. Aday belirlediyseniz arkasında duracaksınız" şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak: Gazete Duvar