Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe Özgür Özel ve Erdoğan Görüşmesinin Tarihi Belli Oldu: 2 Mayıs Perşembe

AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'günah keçisi' ilan edip 'yalnızlığa itildiği' ifadelerine Kılıçdaroğlu sert bir yanıt verdi.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı etiketleyerek, "Bak Erdoğan, benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadelede… Keçi falan demişsin, bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör!" ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımında, Tarım Kredi Kooperatifinden alınan fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyetine dair bilgiler yer aldı. Paylaşımda, temel gıda maddeleriyle bir ailenin günlük ve aylık maliyeti vurgulanarak, millete reva görülen ekonomik koşullara dikkat çekildi. Ayrıca, emekli maaşları ve asgari ücretle ilgili karşılaştırmalara da yer verildi.

Kaynak: cumhuriyet