Küçükçekmece'de hızla hücum eden fırtına, Cennet Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan bir binanın çatısını karşı binaya çarparak yola düşmene neden oldu. Meteorolojinin açık uyarı vermesine rağmen sıcaklık sıcaklıklarında başlayan kısa süreli fırtına ve sağanak yağış, bazı kesintilerin çatısını savurdu. Olay süresince bakkala devamte olan bir adam, uçan çatının parçalarının yaralanmasına çarpması sonucu yaralandı.

Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde meydana gelen bu olayın dağılımı, 6 katlı bir binanın çatısı uçarak karşı binaya karşılık gelir. Çatıdan savrulan parçalar, bakkala yönelen adam başına isabetlerle birlikte ciddi bir yaralanmaya sebep oldu. Bu olayın ardından yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla sevk edildi. Aynı zamanda karşı binada ve bakkalda da maddi hasar oluştu.

MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı MEB, Twitter'dan Müfredat Eleştirilerine Karşı Kampanya Başlattı

Polis ekipleri, caddeyi hem yaya hem de araç bağlantılarını kapatırken, polis ekipleri ise çatıda sıkışan parçaları kurtarmak için çalışmaya başladı. Olay yerinde detaylı incelemelerde bulunan polis, olayla ilgili soruşturmayı başlattı. Küçükçekmece Belediyesi ekipleri bölgedeki yürüyüş ve parlamalar hızla başladı.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi