Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçının oynanıp oynanmayacağına yönelik toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi. Ancak, toplantının ardından beklenenin aksine yeni bir kriz ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel Sakatlık Şoku Yaşadı

Galatasaray futbol takımı, maç öncesi ısınma sırasında Atatürk baskılı tişörtlerle sahaya çıkmak istedi. Ancak, Suudi yetkililerden bu taleplerine izin çıkmadı. Bu durum üzerine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde takımın maça çıkmayacağını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, toplantının ardından stada gitmek için yola çıkmadan önce oteline geri döndü. Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe takımları, başkanlarından gelecek son kararı bekleyerek henüz stada gitmek için yola çıkmadı.

Bu gelişmeler, Süper Kupa maçının oynanıp oynanmayacağı konusunda büyük bir belirsizlik yaratırken, futbolseverler ve spor kamuoyu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Kaynak: son dakika