Komisyoncular yüzünden bir kamyonet patlıcanı çöpe döktü Komisyoncular yüzünden bir kamyonet patlıcanı çöpe döktü

Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Filistin, Irak, İran, İsrail, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Lübnan, Suriye, Suudi Arabistan, Umman, Ürdün ve Yemen: Yılın 10 ayında ihracat 26,7 milyar doları buldu.

Bugün Türkiye'nin Körfez'e açılan kapısı Kuveyt, Türk ihracatçısına bir fırsat kapısı açmıştır. Bu kapsamda Kuveyt'te ev dekorasyonu ve bahçe mobilyası gibi ürünler satan bir e-ticaret şirketi, Türkiye'nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter'da yayınlanan duyuruda Türk üreticilerden yemek takımları satın alacağını söyledi.

Kuveytli ithalatçı ile iletişime geçmek isteyen TurkishExporter iş üyeleri, ilan aracılığıyla doğrudan firmaya teklif gönderebilirler. Platformu ilk kez kullanan işletmeler, platformun mobil uygulaması Forie'yi App Store ve Google Play'den indirerek katılım başvurusunda bulunabiliyor.

Mutfak eşyası üreticilerinin ithalatçı listeleri

Türkiye'de mutfak eşyaları imalatı ve ihracatı yapan bir firma olarak ürünlerinizin ihracatını artırmak ve yeni iş ortakları bulmak için "Forie Veri Bankası"nı ziyaret etmelisiniz.

Bu kaynak binlerce tencere üreticisini içerir ve ülkeye ve sektöre göre sınıflandırılır. “Forie Veri Bankası” 2023 yılına ait güncel iletişim bilgilerini içermekte ve ithalat yapan firmaların adreslerini vermektedir.

Kaynak: DÜNYA