Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP'nin en yüksek oy oranına sahip olduğu ilçelerden Sincan'da partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve CHP Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan ile birlikte kalabalık bir kitleye seslenen Yavaş, adil hizmet anlayışıyla buraya coşkulu bir karşılama aldıklarını belirtti. Yavaş, Ankara halkına hizmet etmenin sorumluluğunu taşıdıklarını ve hiç kimseyi ayırmadan hizmet ettiklerini vurguladı.

İhalelerin tamamını canlı yayınladıklarını ifade eden Yavaş, Sincan'a defalarca ziyaret gerçekleştirdiğini ve mütevazı bir yaşam sürdüğünü dile getirdi.

Başdanışman Mehmet Uçum: '50+1' devam ettirilmeli Başdanışman Mehmet Uçum: '50+1' devam ettirilmeli

Başkan Yavaş, "October Rain" ve "Dance Forever" adlı şarkıların EBU tarafından siyasi içerik nedeniyle reddedilmesinin ardından İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasını sağlayacak "gerekli ayarlamalar" yapılması çağrısında bulundu.

Yavaş, kendisinin ve belediyesinin 5 yıldır yaptıklarını anlatırken, rekor oy almasına rağmen mütevazı bir yaşam sürdüğünü ve hiçbir zaman reklam yapmadığını belirtti.

30 büyükşehir belediyesi arasında kredisi en yüksek belediye olarak ilan edildiklerini söyleyen Yavaş, belediyecilik anlayışını dürüstlük, şeffaflık ve hesap verebilirlik olarak tanımladı.

Son olarak, Keçiören ilçesine geçen Yavaş, CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte bir seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Burada halka hitap ederken, "Benim artık son dönemim. Bu hizmetleri bir dönem daha yapıp, Türkiye'ye Mansur Yavaş belediyeciliğini öğretip bırakacağım. Herkes bizim peşimizden gelecek. Onun için bir 5 yıl inşallah Mesut başkanla el ele vererek Keçiören'in bütün problemlerini ortadan kaldırmak, sırt sırta vererek çalışmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Sözcü