Marmara Denizi'nde fırtına, Batı Karadeniz'de ise sağanak yağış bekleniyor. Doğu Karadeniz'de yarın sağanak yağış ve kar bekleniyor.

İstanbul'a müjde... Son 4 yılın en yüksek seviyesini gördü İstanbul'a müjde... Son 4 yılın en yüksek seviyesini gördü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Öğleden sonra 6 ila 8. Fırtınanın öğleden sonra hafiflemesi bekleniyor.

Batı Karadeniz'de bu öğleden sonra Düzce ve Sinop'ta sağanak yağış, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük'te ise sağanak yağış ve yer yer karla karışık yağmur bekleniyor.


YER YER KUVVETLİ KAR ETKİLİ OLACAK

Bolu Yaylaları, Kuzey Çankırı, Doğu ve Düzce Yaylaları ile iç kesimler ile Zonguldak ve Bartın Yaylaları'nda orta ve yer yer kuvvetli kar yağışı, Kastamonu İl genelinde ise yoğun ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.


DOĞU KARADENİZ İÇİN SAĞANAK UYARISI

Yarın Doğu Karadeniz'de sağanak yağış ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Doğu Karadeniz'de yağışın Rize ve Artvin çevrelerinde sağanak ve sağanak, kuzey kesimlerde ise çok kuvvetli sağanak ve sağanak yağış olması bekleniyor. Artvin bölgesi. .

GİRESUN, RİZE, TRABZON...

Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de rakımı 600-800 metrenin üzerinde olan yerlerde yoğun kar yağışı ve kar yağışı, Artvin'in kuzey iç kesimlerinde (Arhavi, Murgul, Borçka iç kesimleri) yoğun kar yağışı bekleniyor.

Bölgenin yüksek ve dağlık kesimlerinde kar yağışı ve tipinin beklendiği bölgelerde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve dikkatli olunması gerekiyor.

Kaynak: KARAR