Metin Uca, Bursa'da bir etkinlik için yola çıktıktan sonra trafik kazası geçirdi ve sağlık durumu hakkında menajeri tarafından açıklama yapıldı.

Menajeri, Metin Uca'nın dün akşam acil bir operasyon geçirdiğini ve şu an kritik bir 24 saat sürecini beklediklerini söyledi. Tüm kalplerin, Metin Uca'nın kalıcı hasar olmadan iyileşmesini dilediğini belirtti.

Bir hafta önce de trafik kazası geçiren Metin Uca'nın menajeri, Uca'nın son durumu hakkında bilgi verdi. Menajeri, Uca'nın dün akşam operasyon geçirdiğini belirtti ve "Kritik 24 saat sürecini bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz" dedi.

TBMM Meclisi'ne gelen talepler şaşırttı: Aralıklı oruç diyeti, vergi oranlarının düşürülmesi.... TBMM Meclisi'ne gelen talepler şaşırttı: Aralıklı oruç diyeti, vergi oranlarının düşürülmesi....

Metin Uca, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdiğini duyurmuş ve araç kullanırken bilincini kaybettiğini belirtmişti. Kendisini ağaca vurarak durdurabildiğini ifade etmişti.

Metin Uca'nın menajeri, tıkanıklık ve pıhtı nedeniyle yaşanan trafik kazası sonucu acil bir operasyon geçirildiğini ve operasyonun başarılı geçtiğini açıkladı. Şu an kritik bir 24 saat sürecini beklediklerini ve kalıcı hasar olmamasını umut ettiklerini ifade etti.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi