19. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'nin Açılış Filmi "Kanun Hükmü" Gösterimine Yasak 19. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'nin Açılış Filmi "Kanun Hükmü" Gösterimine Yasak

Türkiye'nin en ünlü ve başarılı sanatçılarından Özkan Uğur, uzun süredir mücadele ettiği lenf kanseri nedeniyle 8 Temmuz'da hayatını kaybetti.

Başarılı sanatçının ölümü sevenlerini üzdüğü gibi Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) grubunun diğer solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i de derinden yaraladı.

52 yaşındaki arkadaşları ve meslektaşı Özkan Uğur'un vefatının ardından sahneye çıkmayan Mazhar Alanson ile Fuat Güner, duygu alışverişinde bulunarak sahnelere döneceklerini duyurdu.

16 Mart Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla buluşacak iki kişiden biri olan Mazhar Alanson, konser posterini sosyal medya hesabından paylaştı.

'KADERDE BU VARMIŞ, EN BAŞA DÖNMEK…'


Alanson, paylaşımında şunları söyledi: "Başlangıca dönmek kaderimizdi... Çocukluğumuzdaki yıllarda olduğu gibi, Fuat'la baş başa, MFÖ şarkılarını söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Özkan'la geçirdiğim 52 yıla, ayrı geçirdiğim 7 aya şükranlarımı sunuyorum." . Görüşürüz!'' dedi.

İşte o paylaşım:

Kaynak: karar