Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Halilbey Bulvarı üzerindeki bir durakta unutulan şüpheli çanta, akşam saatlerinde vatandaşlarda paniğe neden oldu.

Olayın hemen ardından yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak çevreyi emniyet şeridiyle kapattı.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, durakta terk edilmiş çantayı incelemek için bomba imha ekibini çağırdı.

Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme:  Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme: Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var

Bomba imha uzmanları, çantayı fünye ile kontrollü bir şekilde patlatarak içeriğini kontrol etti. Yapılan incelemeler sonucunda çantanın içinde sadece kıyafetler bulunduğu belirlendi.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes alırken, çantanın sahibini bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Şüpheli durumların anında yetkililere bildirilmesi konusunda vatandaşlara uyarılar yapılırken, durakta unutulan çantanın yol açtığı kısa süreli paniğin sona erdiği bildirildi.

Kaynak: birgün