Özgür Özel'den Yerel Seçim İttifakı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gerçekleşen Büyükdere Atatürk Fidanlığı'nın açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Özel, konuşmasında CHP'nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını vurgulayarak, "Bu belediyeleri sadece CHP'lilerin oylarıyla kazanmadık. Ekrem Başkan'ın tanımıyla 'İstanbul İttifakı'nın oylarıyla kazandık. İttifak ortaklarımız var, gönül birlikteliğiyle bizimle birlikte olanlar var ama görüyoruz ki İstanbul'da bu birliktelik İstanbul'a iyi geldi, hepimize iyi geldi." ifadelerini kullandı.

Açılış törenindeki projeleri detaylandıran Özel, Atatürk Fidanlığı'nın içinde bulunan okul, kreş, meslek edindirme merkezi ve diğer hizmetleri anlatarak, CHP'li belediyelerin şeffaf ve çevreci projeleriyle önemli işlere imza attığını belirtti.

Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı Bursa'da TikTok'ta Çocuğu Kanlar İçindeyken Canlı Yayın Açan Kadın Tutuklandı

Gelecek yerel seçimlere değinen Özel, CHP'li belediyelerin sosyal demokrat belediyecilik anlayışının Türkiye genelinde daha çok yayılacağını ifade etti. Örgütlerin önerileri doğrultusunda en doğru iş birliklerini yaparak, Türkiye'nin kazanacağı bir sürecin önlerinde olduğunu belirtti.

Özgür Özel, konuşmasını "Ve bütün Türkiye’de her şey çok güzel olacak." sözleriyle tamamladı.(Halk)

Editör: Haber Merkezi