Safranbolu'da şeker komasına giren yolcu halk otobüsüyle hastaneye kaldırıldı Safranbolu'da şeker komasına giren yolcu halk otobüsüyle hastaneye kaldırıldı

Taksi şoförü direksiyondan indi ve araç kullanırken uyuşturucu aldı: O anlar kamerada

Bursa'da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan takside 60 gram crack ele geçirilirken, sürücünün daha önce direksiyon başındayken uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı ve o anlar, takip eden arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Mart'ta İstanbul-İzmir karayolunun Bursa girişinde kuzey gişelerinde rutin tatbikat sırasında bir taksiyi durdurdu. M.T.K. sürücüsünün sinirli hareketlerinden şüphelenen polis, araçta arama yaparak bagajda, tavan kaplamasında ve dikiz aynasının düğmelerinde peçete, ıslak mendil ve şeffaf poşete sarılı toplam 60 gram crack kokain ele geçirdi. M.T.K. Gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

KOKAİNİ DAHA UCUZ OLDUĞU İÇİN İSTANBUL'DAN ALMIŞTI

Cumhuriyet savcısının soruşturmasının ardından "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti veya ticareti yapmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldığı bildirilen M.T.K., iddianamede şunları söyledi: "Kokain kullanıyorum çünkü sürekli takside oluyorum. Genellikle alıyorum. İzmir'de." .

O gün yanımda olan arkadaşımı İstanbul'da yaşayan kız arkadaşıyla birlikte getirdim. İstanbul'da uyuşturucu satıcısı olan tanımadığım bir kişiyle tesadüfen tanıştık. Bana kokain satabileceğini söyledi. Fiyatı İzmir'e göre daha ucuz olduğu için aldım. "Beni yakalamasalardı araçtaki kokaini tüketecektim" dediği öğrenildi.

ARACI BIRAKTI VE KOKAİN TÜKETTİ

M.T.K.'nin yargılanmasından bu yana Tutuklanmadan önce çekilen görüntüler Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'nde ortaya çıktı. M.T.K.'nin bir arkadaşının cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, aracıyla Boğaz'ı geçerken direksiyondan inerek elinde taşıdığı plakadaki kokaini tüketti. Bu sırada şunları söyledi: "Çağlar, bak kardeşin İstanbul'daki köprüde kokain çekiyor. Olci, benden sana geleyim. Gülerek "Allah'ım öyle bir şey yok" dediği görüldü.

REÇETELİ İLAÇLAR ÇOCUKLARIM GİBİ YEŞİLİ SEVİYORDU

Yaklaşık 8,5 aydır Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan M.T.K.'nin taksisiyle yolculuk yaparken kaydettiği bir diğer videoda, arkadaşının kucağına çok sayıda kutu narkotik etkili yeşil uyuşturucu kaydettiği anlar görülüyor. ona yakın olmak.

Hayallerine hayran olan arkadaşına sordu: "Evet Deniz Bey, ne düşünüyorsunuz?" M.T.K.'ye sorulduğunda arkadaşı, "Vallahi bu çocuklar aç" dedi. "Evde kurabiye yok" diye yanıtladı. Bunun üzerine M.T.K.'nin "Orjinal haplarla yanınızdayız" sözlerine Deniz isimli arkadaşı şöyle cevap verdi: "Orijinal, buyurun arkadaşlar." Cevap verirken görüldü: "Taze pişmiş."

Bir evde çekildiği anlaşılan videoda, büyük bir kapta crack kokain görülüyor ve etrafındaki plakalarda da ezilmiş ve toz haline getirilmiş kokain görülüyor.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi