Wim Wenders ve Koji Yakusho, İstanbul Film Festivali için Şehre Geliyor Wim Wenders ve Koji Yakusho, İstanbul Film Festivali için Şehre Geliyor

"Hollywood'un aksiyon sinemasının efsanevi yıldızı Tom Cruise, başrolünde yer aldığı "Top Gun: Maverick" filminin devamı için heyecan verici bir projenin startını verdi. 36 yıl sonra gelen devam filmi, gişede büyük bir başarı elde ederek 2022 yılında tam 1,5 milyar dolarlık bir gişe hasılatına ulaştı ve seyircilerden tam not aldı.

27 Mayıs'ta izleyiciyle buluşan film, birçok rekora imza atarken Tom Cruise'un kariyerinin en yüksek hasılatlı filmi unvanını elde etti ve hatta "En İyi Film" dalında Oscar'a aday gösterildi.

Paramount yapım şirketi, bu başarının ardından devam filmi için kolları sıvadı. Henüz detaylar gizli olsa da, "Top Gun: Maverick" filminin yazarlarından Ehren Kruger'ın senaryo üzerinde çalıştığı biliniyor. Stüdyo, yönetmen Joseph Kosinski'nin projeye geri dönmesini arzuluyor.

Tom Cruise'un liderlik ettiği kadroda Miles Tiller ve Glen Powell gibi önemli oyuncuların da devam filmine döneceği düşünülüyor. Ancak, yeni filmin hikayesi ve karakter detayları hala belirsizliğini koruyor. Bu gelişmelerle birlikte, hayranlar merak içinde beklemeye geçmiş durumda."

Kaynak: karar