Nijerya'nın Enugu Eyaletinde Silahlı Saldırı: 10 Ölü Nijerya'nın Enugu Eyaletinde Silahlı Saldırı: 10 Ölü

ski ABD Başkanı Donald Trump'ın "sus payı" davası duruşması sırasında, New York'taki mahkeme binasının önünde bir kişi, henüz bilinmeyen nedenle kendini ateşe verdi. Trump'ın duruşması devam ederken, Manhattan'daki mahkeme binasının önünde yaşanan bu olay canlı yayınlara yansıdı.

Olayın ardından mahkeme binası önünde bulunan polisler hemen yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti ve alevler içinde yatan kişiyi kontrol altına aldı. Henüz kimliği ve sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Polis olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında "şeytan milyarderler" başlıklı bir broşür bulunduğu ifade edildi.

ABD Başkanı Trump, Manhattan Bölge Savcılığı tarafından 2016 başkanlık seçimleri sırasında Stormy Daniels'e yasa dışı "sus payı" ödenmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında suçlanmıştı. Trump, bu suçlamaları reddetmiş ve kendisine yöneltilen suçlamaları "siyasi cadı avı" olarak nitelendirmişti.

Kaynak: Son Dakika