Usta Oyuncu Haluk Bilginer, Kovid-19'a Yakalandı: Kel Diva Gösterimleri Yeniden Ertelendi

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, yoğun iş temposu nedeniyle güçsüz düşerek Kovid-19'a yakalandı. Bilginer'in hastalığı, eski eşi Zuhal Olcay ile 19 yıl sonra bir araya geldiği "Kel Diva" oyununun gösterimlerini bir kez daha erteletti. Daha önce Bilginer'in başrolünde yer aldığı Angelina Jolie ile çekilecek olan "Maria" filmi çekimleri nedeniyle ertelenen tiyatro oyunu, şimdi de usta oyuncunun sağlık sorunları sebebiyle seyircisiyle buluşamayacak.

Bilginer, Kovid-19 hastalığını dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalışıyor.

Yılmaz Morgül'ün "Ateşe düştüm" yorumuna telif hakkı engeli! Yılmaz Morgül'ün "Ateşe düştüm" yorumuna telif hakkı engeli!

Kel Diva Oyunu ve Ertelenen Gösterimler: Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ın başrollerini paylaştığı "Kel Diva" adlı tiyatro oyununun yönetmenliğini Muharrem Özcan üstleniyor. Oyunda ayrıca Özlem Zeynep Dinsel, Yiğit Özşener, Gözde Kırgız ve Kıvanç Kılınç gibi isimler de rol alıyor.

Oyunun konusu, İngiliz oluşlarının vurgulandığı bir girişle başlayarak, işlevsiz diyaloglar, tekrarlar ve anlamsız hikayeler arasında şekilleniyor. "Kel Diva"nın gösterimleri, Haluk Bilginer'in rahatsızlığı nedeniyle bir kez daha ertelenmiş durumda.

Bilginer'in sağlığına kavuşması ve oyunun seyircisiyle buluşabilmesi için sevenleri tarafından geçmiş olsun dilekleri iletiliyor.(Karar)

Editör: Haber Merkezi