Aydın'ın Efeler ilçesindeki lüks bir rezidansın otoparkında, birlikte yaşadığı kadını tabanca ile öldüren ve bir kişiyi yaralayan erkek, aynı silahla intihar etti.

Erzurum'da Trafik Kazası: 3 ölü, 2 yaralı! Erzurum'da Trafik Kazası: 3 ölü, 2 yaralı!

Olay, Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan lüks bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Aydın Aksakdemir adlı erkek, birlikte yaşadığı eczacı Şule Tokel ile otomobil içerisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında otoparkta bulunan M.K. adlı bir kişi, bağrışmaları duyarak ikilinin yanına gitti.

Aksakdemir, tartışma esnasında belindeki tabancayı çıkararak Tokel'e ateş etti. Tartışmayı ayırmaya çalışan M.K. de ateşlenen kurşunlardan etkilendi. Aksakdemir, kendisine yöneltilen silahla intihar etti. Olayı duyan site görevlileri ve komşular durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, Aksakdemir ve Tokel'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan M.K. ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerindeki incelemelerin ardından Aksakdemir ve Tokel'in cansız bedenleri cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Kaynak: birgün