Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 31 Mart yerel seçimlerine dair önemli bir adım attı ve partisinin İstanbul adayını açıkladı. Eski Ülkü Ocakları Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi'nin İstanbul'daki seçim yarışında aday olarak belirlendi.

Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu Son dakika... İYİ Parti Başkanı Musavat Dervişoğlu oldu

Aday tanıtım toplantısında konuşan Özdağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alarak şu ifadeleri kullandı: "Biz aday tanıtım toplantımızı iptal etmeyeceğiz. Özgür Özel'in aday tanıtım toplantılarını değil, DEM Parti ile görüşmelerini iptal etmesi gerekiyor. AKP de iptal etmiş bir tanıtım programını. AKP'nin de iptal etmesi gereken bir başka büyük teröristin Şeyh Said’in Diyarbakır’da 12 kilometrelik bulvara kayyum tarafından isminin verilmesini iptal etmesidir."

İstanbul'da zafer için birlikte mücadele çağrısı yapan Özdağ, İstanbul'un müttehitlerin çıkarlarını savunan iki zihniyet arasında mahkum olmadığını belirtti. İki zihniyetin de aynı müteahhitlerle çalıştığını vurgulayan Özdağ, gerçek farkı yaratmak için Türkiye'de ve İstanbul'da zafer zamanı olduğunu ifade etti.

Özellikle İmamoğlu'nu eleştiren Özdağ, "İmamoğlu, CHP'ye eş genel başkanlık yapmaktan İstanbul'la ilgilenmeye vakti olmadı." şeklinde konuştu. 

Kaynak: cumhuriyet