Sevgili Koç ve Koç Yükselenler;

Sevgili Koç, bugünün geleceğinle ilgili önemli kararların alacağın gün olabilir. Yoğun bir haftanın sonunda kendinizi sıkışmış hissetmenize neden olan bir yol bileşimindesiniz gibi görünüyor. Maddi ve kariyer sorunlarınız olabilir. Hafta sonunun ilk genişlemesiz karar sayesinde yeni girişimler, projeler ve iş hayatınıza renk katabilirsiniz. Bu süreçte doğru adımlar atmanız, sakin olmanız ve acele etmemeniz işinize yarayacaktır.

Kova Burcu Özellikleri (22 Ocak - 19 Şubat) Kova Burcu Özellikleri (22 Ocak - 19 Şubat)

Sevgili Boğa ve Boğa Yükselenler;

Sevgili Boğa, bugün yaşam enerjinizi artıracak mesajlarla başlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle geçireceğiniz bir hafta sonu sandığınızdan çok daha güzel olabilir. Çünkü bu günlerde şımartılmayı ve sevdiklerinize bolca ilgi göstermeyi hak ettiniz.Sen günün kutlu olsun bir işaretisin! Bugün para miktarları gelen uzun vadeli karlı yatırımlar yapabilirsiniz. 

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler, bugün stratejik yönünüzü ortaya çıkarmanın zamanı geldi.Bu hafta sonunu tam bir huzur içinde geçirebilir, zihninizi boşaltabilirsiniz. Uzun süreli tanışmak istediğiniz arkadaşlarla keyifli sohbetler yapmaya hazır olmalısınız. Bugünün hayatında tesadüf sayesinde eski bir dostunuz boyutuyla kendinizi keşfetmenize ve yeni bir sürece başlamanıza yardımcı olabilir. Uzun süre ertelediğiniz planları hayata geçirmeye hazır olmalısınız. 

Sevgili Yengeç ve Yengeç Yükselenler;

Sevgili Yengeç, bugün kendinizi duygusal olarak hissetmekta olabilirsiniz. Son dönemdeki ikili ilişkilerde yaşanan olumsuz gelişmeler sizi oldukça yormuş olabilir. Bu nedenle bu cumartesiyi kendiniz için, yalnız kalmak için veya kalbinizi dinlemek için kullanabilirsiniz. Güzel bir günün ardından kendinizi arınmış hissetmenizi sağlayacak haberlere hazır olun. 

Sevgili Aslan ve Aslan Yükselenler;

Sevgili Aslan, bugün yakınlarınızla anlaşmayı her yerde bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süreli ihtiyaç değişimi hissini bugünden itibaren daha da yoğunlaştırabilirsiniz. Evinizi yenilemeye ve değiştirmeye başlayabilirsiniz. Bir manzara değişimi, yeni bir ev ya da mevsimi yansıtan küçük ayrıntılara sahip, modern, şık bir iç mekan boyutu iyi olabilir. Aşk ve para karşılığında bir gününüzde olacağınızı söylemeyi unutmayın! 

Sevgili Başak ve Başak Yükselenler;

Sevgili Başak, bugün sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Yatırımlarınızı dinlerseniz, günün karlı bir işareti olabilir. Hafta sonunun ilkinin yoğun duyguları ve romantik sürprizler yaşayabilirsiniz. Görünen o ki ikili ilişkilerde ulaşmak istediğiniz parçaları çok yaklaşmışsınız. Bir karar vermenin zamanı geldi; Aşkta bir dönüm noktası mı yoksa ilişkide yeni bir aşama mı?.

Sevgili Terazi ve Terazi Yükselenler;

Sevgili Terazi, bugün zarafetinizi sergilemenin tam zamanı! kişinin dikkatini çekmek için harika bir gün. Çünkü bugünün yüksek enerjisiyle tüm gözlerinizin üzerinde görünebilir. Sakin görünmeye, dürtüsel hareketler yapmaya ve çevrenizi gözlemlemeye dikkat edin. Bir parçanın romantik özellikleri hakkında yeni parçalamalar yapılabilir. Bugün sağlığınızdaki önemli iyileşmenin ilk günü olabilir. .

Sevgili Akrep ve Akrep Yükselenler;

Sevgili Akrep, bugünden itibaren, yanlış gittiğinde her şey birer birer doğru gidebilir. Harika finansal fırsatlar elde edebilirsiniz. Bir ömür boyu yaşanan güvenlik sorunlarının nedeni yakında ortaya çıkacak. Gözlerini açık tutmalısın! Keşfettiğiniz gerçekler sizi aynı anda hem mutlu edebilir hem de üzebilir.

Sevgili Yay ve Yay Yükselenler;

Sevgili Yay, bugün sağlığınıza ve iletişiminize dikkat edin. İkili ilişkilerde beklenen ömürler ortaya çıkabilir.Olayları sakin bir şekilde yaşayabilmek ve esnekliğin sürekli olarak gelebilme yeteneği, boyut gerçeğini görmeme fırsatı verir. Bu günlerde zaman zaman karşılaştığınız iletişim sorunları profesyonel yaşamınızda da bulunabilir. Dikkatli olmalısın. Uzun süre beklediğiniz finansal gelişmeler olumlu gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Sevgili Oğlak ve Oğlak Yükselenler;

Sevgili Oğlak, bugün kendi günlük hayata bir mola verebilir. Belki de kesintilerin veya tatile çıkmanın zamanı geldi. Artık dinlenmeye ihtiyacınız olup olmadığını bu fırsatı değerlendirin! Çünkü bu tatilde rahat edebilir ve önemli bir kariyer fırsatından yararlanabilirsiniz. Ayrıca dişçilik ve plastik cerrahi gibi seçeneklerle hızlı kararları alarak makyajınıza hazırlanabilirsiniz.

Sevgili Kova ve Kova Yükselenler;

Sevgili Kova, bugün sevdiklerinizle ilginç sosyal aktiviteler yaparak vakit geçirebilirsiniz.Belki de harika bir enerjiyle yerleşirsiniz ve bu kullanırsanız doğru kullanırsanız sevdiklerinize harika bir gün yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcı arayışlar, yaratıcı çalışmalar ve keşfetme zamanı da olabilir. Aslında bugün ilham beklemeden yaratıcı olabileceğiniz bir üretim sürecinin ilk günü olabilir.

Sevgili Balık ve Balık Yükselenler;

Sevgili Balık burcu, bugün beklediğiniz haberi alabilirsiniz! Yarım kalan proje ve hediyeleri tamamlayarak veya yolda kalan teslimatlarla ilgilenerek verimli bir gün geçirebilirsiniz. Kardeşler, çocuklar ve yakın arkadaşlarla tanıtımlarda ortaya çıkabilecek gerilimlere hazırlıklı olun. Halihazırda kullanmış olduğunuz araçlar düzgün çalışmıyor olabilir. Yüksek enerji seviyenizin çevrelerindekileri gerçekleştirebilirsiniz.İnişli çıkışlı, zorlu bir günle karşı karşıya kalabilirsiniz. (Onediio)

Editör: Haber Merkezi