8-14 Ocak 2024 Haftalık Burç Yorumları... 8-14 Ocak 2024 Haftalık Burç Yorumları...

Element: Su

Özellik: Değişken

Gezegen: Jüpiter

Renk: Beyaz, Lavanta

Taş: Aytaşı

Günü: Perşembe

Balık burcu özellikleri: Duyarlı, hassas, empatik, vicdanlı, hassas, sanatsal, hayırsever, yardımsever, kolay etkilenen

Balık Burcu Erkeği: Çevrelerinde olup biten her şeyden ve çevredekilerden kolaylıkla etkilenebilen hassas insanlardır. Tam olarak anlaşılamayan, belirli çerçeveler içerisinde tanımlanamayan muğlak, gizemli ve karmaşık yönleri vardır. Şiire ve müziğe yatkın romantik adamlardır.

Balık Burcu Kadını: Büyüleyici, masalsı bir güzelliğe sahip olabilir. Gözleri anlamlı, derin ve oldukça etkileyici. Belki sinema oyuncusu olmak istiyordur. Giyinmek ve makyaj yapmakla ilgileniyor. Hassas ve duyarlıdır, ancak çok etkilenmesine rağmen zor durumlardan nasıl çıkılacağını bir şekilde biliyor. Akışta yaşayın.

Tarz: Şekli, tarzı ve kesimi pek belli olmayan elbiseler, açık renkler, beyaz elbiseler, romantik ve şiirsel elbiseler, puslu, belirsiz ve karmaşık görünümü tamamlayan aksesuarlar

Anlaştığı Burçlar: Başak, Akrep, Yengeç

Anlaşamadığı Burçlar: Kova, Oğlak, Koç

Olumlu Yönleri: Fedakar,duygusal, sezgisel, şefkatli, sanatsal, hassas, sadık, mistik

Olumsuz Yönleri: Zayıf, hassas, kırılgan, mağdur, ağlamaklı, dağınık, kolay manipüle edilebilir, tutarsız, bağımlı

Aşık Balık: Balık burcunda bir sevgiliniz varsa onun arkasını temizlemek zorunda kalabilirsiniz. Tüm dış etkilere açık olduğundan herkese acır, herkes için bir şeyler yapmak ister ve kendini kolaylıkla feda edebilir. Başkaları sizin iyi niyetinizi ve vicdanınızı kolaylıkla suiistimal edebilir. Çevresinde ondan beklentileri olan pek çok insan var. Duygusal ve fiziksel dağınıklığınızı temizleyip maddi dünyayla bütünleştirmek sizin elinizde olabilir. Bu durum sizi çok yorsa da onun romantizmine, şiirlerine, bestelediği ve söylediği müziklere, yaptığı resimlere hayran kalabilirsiniz. Size çok yüce ve evrensel bir dünyanın kapılarını açabilir. Ancak ayaklarınızın yere sağlam bastığından her zaman emin olabilirsiniz. Çünkü aksi takdirde derin bir uykuya ya da uyuşukluğa düşüp olayların akışına kapılma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Anne Balık : Oldukça hassas ve duygusal bir annedir. Gözyaşları her zaman senin için akmaya hazırdır. Sizin için kendini feda edebilir ve her türlü ihtiyacınızı karşılamak için kendini verebilir. Bu kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir. Annenizin hassasiyeti ve kırılganlığı onu dış etkenlere, diğer insanlara ve hastalıklara karşı da savunmasız hale getirir. Her zaman onun yanında ve arkasında olmanız gerekebilir.

Baba Balık : Ailesi ve çocukları için kendini feda edebilir. Onlara zarar verse de vermese de, onların refahı ve mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırdır ve bunu yapmaya muktedirdir. Mağdur olabilirsiniz ve hastalıklara yatkın olabilirsiniz. Ailesine karşı farkındalığı ve şefkati sonsuzdur.

Çocuk Balık : Balık burcu çocuğunuz varsa onun hassas ve kırılgan, hastalıklara ve alerjiye yatkın vücuduna karşı her zaman dikkatli olmalısınız. Duyarlı ve duyarlı ruhunuzu sanata, müziğe ve resme yönlendirebileceksiniz. Sezgileriniz ve mistik yönünüz oldukça güçlü. Geniş ve zengin bir hayal gücü vardır ve birçok etkili rüya görebilir.

Kaynak: ELLE