2024 Yerel Seçimleri hazırlıkları kapsamında dikkat çeken bir açıklama Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ortalık çok karışacak gibi. Ben Cemal geliyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı İYİ Parti Kurultay'ında seçim ikinci tura kaldı

Enginyurt, bu çıkışının ardından Gerçek Gündem'e konuşarak, "Ordu'dan seçime girersem kazanırım. CHP'li üst düzey yöneticilerle konuştum. Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal'la 'konuşun' diye. İşte konuştukları Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile durum ne halde geldi" dedi. Enginyurt, "29'unda Genel İdare Kurulu var. Orada karar vereceğiz, İstanbul vekili olarak İstanbul da olabilir, Ordu da olabilir. Ordu'da biri eki başkan ama partiden atılmış Enver Yılmaz diğeri mevcut başkan Hilmi Güler iki Ak Partili aday. Ben bunları yenebilirim" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz Eylül ayında Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için CHP'de adı gündeme gelen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Enginyurt, adaylığa yeşil ışık yakmışt

Kaynak: gerçek gündem