Balık Burcunun Özellikleri (19 Şubat - 20 Mart) Balık Burcunun Özellikleri (19 Şubat - 20 Mart)

Dr.Astrolog Şenay Devi yazdı.

“Ey Yar...

Seninle ölmeye geldim!

Ateşsen yanmaya,

Yağmursan ıslanmaya,

Soğuksan donmaya geldim.

Ey Sevgili!

Senden mücevherler değil

Tebessüm almaya geldim.

Ölümsen ölmeye,

Hayatsan kalmaya,

Ben senin olmaya geldim.

Canında can

Kanında kan,

Teninde ben bulmaya geldim

Seninle yaşayamazsam eğer 

Seninle ölmeye geldim...”

Hz. Mevlana 

Bu olguyu yüreğiyle vaat edenler AŞK'ta kazanacaklar.

2024 bize aşk arzumuzu, yaptığımız hataları, yaptığımız hataları daha derinden hissedebileceğimiz, ilişkileri geliştirebileceğimiz ya da hayatları sonsuza kadar değiştirebilecek kararlar alabileceğimiz sevgi dolu fırsatlar sunuyor. Fırsatın geleceği bir yıl olacak. Batı astrolojisine göre Koç-Terazi ekseninde tutulmalar yaşamaya devam edeceğiz.

Burcunuz ne olursa olsun, Koç ve Terazi'nin temsil ettiği temalar topluca, küresel olarak ve hayatımızda merkez sahneye çıkacak. Eksikliğimiz, haklı olmak için yaptığımız haksızlıklar, kötülüğü gördüğümüzde ısrar etmenin pişmanlığı ruhumuzu ele geçirmiş. Bu haftadan itibaren Yin ve Yang yıl boyunca hayatımızda ilk sırada yer alacak. Bu tutulmalar birçok insanın hayatına karmik olaylar getirecek. Yanımızda olanların kıymetini bilecek, mutluluğumuzun bizi istismar eden maskeli katillerini fark edecek ve ayrılmayı seçeceğiz.

Eğer gerçekten çıkara dayalı, sevgiden uzak ilişkiler kurarsak kendimizi bunlardan kurtarabilir ve yepyeni bir yola girebiliriz. Bu tutulma döngüleri en çok ilkbahar ve sonbahar aylarında hissedilecek olsa da aslında yıl boyunca etkili olacak. Sonbaharda Balık burcunda bir tutulma yaşanacak; Bu, yaşamlarımıza ve ilişkilerimize şifa getirecek ve sevme ve sevilme ihtiyacımızın farkına varmamızı sağlayacak, aynı zamanda bizi ruh eşlerimizle veya geçmiş yaşam bağlantılarımızla bağlayabilir ve geçmiş yükleri ve travmaları iyileştirebilir.

Bolluk ve şans gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna bakanlara karşı kendimizi hoşgörülü, duygusal ve romantik hissetmemizi sağlayacaktır. Bu aynı zamanda başkalarına karşı biraz daha sahiplenici hissetmemize de neden olabilir, ancak bu geçişin olumlu yönü uzun vadeli ilişkilerimizin güçlenmesi ve bunları sevginin şifasıyla bütünleştirmesi olacaktır.

Haziran ayında Jüpiter yılın geri kalanını İkizler burcunda geçirerek daha doğru bakış açıları kazanmamızı sağlayacak ve düşüncelerimizi, fikirlerimizi, duygularımızı en saf haliyle ifade etmemizi teşvik edecek. Ancak bu dönemde çok kararsız olmamaya ve bağlılıktan korkmamaya dikkat etmeliyiz. Aşk emek ister, sabır ister, yürek ister. Aşkı için savaşan kazanır. 2024'te bir Venüs gerilemesi yaşamayacak olsak da, yılı Aslan ve Yengeç burcunda bir Mars gerilemesi ile sonlandıracağız ve gökyüzüne yoğunluk getireceğiz. Bu, romantizmde veya flörtte, çocuklarda veya aile ilişkilerinde gerginlik olabileceği anlamına gelir. İster eski sevgilimiz, ister eski eşimiz, ister unutamadığımız, yakınlaşmamız gereken biri olsun, geçmişten gelen insanlar Ekim ayından itibaren tekrar hayatımıza girmeye başlayabilir.

Sinastri yazışma analizi yapmadan Aralık ayında bir ilişkiye başlamamanız veya evlenmemeniz sizin için en doğrusu olacaktır. Yıkım ve Yeniden Doğuş gezegeni Plüton bu yılın büyük bölümünde Kova burcundan geçecek, ancak bu yıldan sonra daha kalıcı olacak. Bu güçlü enerji önümüzdeki yirmi yılda neler olacağına dair ipuçlarını kavramamızı sağlar. Arkadaşlarımız ve sosyal çevrelerimizle olan bağlantılarımız iyi ya da kötü yönde radikal bir evrim geçirecek. Artık en yüksek hayrımıza hizmet etmeyen, bizi kendi çıkarları ve menfaatleri için hayatlarında tutan maskeli yüzlerden uzaklaşarak, kendimizi özgürleştirerek değerimizin farkına varacağız.

Kaynak: ONEDİO