Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

Bugün de terör örgütüne sırtını dayayanlara, küçük hesapları için şehrinin geleceğini tehlikeye atanlara geçit vermeyeceğinize inanıyorum. Urfalılara da zaten bu yakışır. Hep söylüyorum, bizim siyasetimizin eser ve hizmet siyasetidir.

Bu kardeşiniz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı. Yerel yönetimlerde 31 Mart'ta yerel yönetimleri de Cumhur İttifakı'na verdiğiniz zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Şanlıurfa'yı yakışır yatırımlarla daha farklı hale getireceğiz. Biz ne Urfa da ne başka yerde milletimize asla yalan söylemedik. Söylediğimizi yapmak için gece-gündüz gayret gösterdik.

Sahyneye çıkarken dedim ki; Emniyet'ten bir rakamı alın bakalım. Alanda ne kadar kişi var? Rakamı aldım. Alanda şu anda, verilen rakam 70 bin. İyi mi? Zaten Şanlıurfa'ya da bu yakışır. Dimdik ayaktayız.

İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler İYİ Parti'nin Yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan İlk Sözler

Meydanlarda ve medyada esip gürleyenlerin, milletimize vadettikleri hiçbir şeyi yapmayacakları zaten belli. Asıl önemli olan bunların milletin elindekilerden hangilerini de alıp götürmeye niyetli olduklarıdır. Çünkü geçmişte hep öyle oldu. En son 2019 seçimlerinde bunu acı bir şekilde tekrar yaşadık. Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler. Ama sonuçta hiçbirini yapmadılar. Hatta pek çok alanda şehirlerimizi çok daha gerilere götürdüler. Çünkü mesele söz vermek değil, verdiği sözü yerine getirmektir. Siyasette asıl olan sözünün eri olabilmektedir.

Ülkemizin milli gelirini 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşın her derdi bizim derdimizdir.

7 Nisan'a hazır mısınız? 7 Nisan'da ne yapıyoruz? Fenerbahçe-Galatasaray maçını inşallah Şanlıurfa'mıza aldık. Burada yapacağız. Çünkü Şanlıurfa'nın şanına bu yakışır.

Bizim zihnimizde ve kalbimizde sadece Şanlıurfa'yı Türkiye Yüzyılı'na hazırlamak vardır. Onun dışındaki her şey teferruattan ibarettir. Hakikat böyle olduğu halde hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz.

Bizim gölgemizde yürüyüp bize çelme takmaya çalışanlar, istismarda da sınır tanımıyorlar. En insanı, en hayati meseleleri bile şahsi hesaplarına aracı yapmaktan çekinmiyorlar. Rabb'im hepsini ıslah etsin.

Kaynak: Karar