İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane Halk Buluşması'nda öğretmen atamalarının gündeme taşındığı bir konuşma gerçekleştirdi. İmamoğlu, öğretmenlerin atanma sürecinde yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, "Kıymetli öğretmenlerimiz atama konusunda çok sıkıntılı ve öfkeli. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu ile uğraşmayı bırakın. Atanamayan öğretmenlerin dertlerini çözün" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında İstanbul İttifakı'nın başarılarına da değinen İmamoğlu, annelere verilen anne kartları, çocuklara sağlanan kreşler ve gençlere dağıtılan burslar gibi projeleri hatırlattı. İsrafın yerine icraatçılığın geldiğini vurgulayan İmamoğlu, halkın sevgisinden aldığı enerjinin kendisini ayakta tuttuğunu belirtti.

Bir Çocuk Annesi Dilara Günana Toprağa Gömülü Halde Ölü Bulundu Bir Çocuk Annesi Dilara Günana Toprağa Gömülü Halde Ölü Bulundu

Ayrıca, rakiplerinin talimatlarla hareket ettiğini ancak kendisinin halktan aldığı talimatlarla hareket ettiğini savundu. Rakiplerinin kendisini karalamak için çaba harcadığını ifade eden İmamoğlu, emeklilere yönelik yapılacak desteklerden de bahsetti. Emeklilere pazar desteği, kira desteği ve bina dönüşümü desteği gibi yardımların yapılacağını duyurdu.

Son olarak, insan odaklı bir siyaset izlediklerini ve halkın liderlerinden çok, insanların kendileri için kutsal olduğunu belirten İmamoğlu, halkın desteğiyle güçlendiklerini vurguladı.

Kaynak: karar