Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'nın Mamak ilçesindeki Mutlu Aile Sağlığı Merkezi açılışına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Ankara'ya Altı Ok lazım değil, Altınok lazım" sözlerine yanıt verdi.

Özel, Bahçeli'nin sözlerini değerlendirerek, "Bahçeli, o Altı Ok'tan bir tanesi milliyetçiliktir. Ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin, ne Veli Başkan'ın ne de Mansur Başkan'ın milliyetçiliğini sorgulamak kimsenin hakkı değildir." şeklinde konuştu.

Kurum'a açık destek veren Eyüp Aksu İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu Kurum'a açık destek veren Eyüp Aksu İmamoğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu

Eski ittifak ortaklarının düşüncelerine saygı duyduklarını belirten Özel, "Yakasında güneş olan ve gözleri güneş gibi parlayan iyi insanlarla birlikte olduklarını" ifade etti.

Ankara'da Ankara İttifakı, Türkiye genelinde ise Türkiye İttifakıyla birlikte olduklarını vurgulayan Özel, Türkiye İttifakı'nın kimseyi dışlamadan vatanına, milletine ve bayrağına bağlı olan herkese sahip çıkacağını söyledi.

Kaynak: Karar