Bella Hadid kariyerine ara verdi! Bella Hadid kariyerine ara verdi!

Herson bölgesi askeri idaresinden Telegram üzerinden yapılan açıklamada, Rus ordusunun Herson'a saldırısı sonucu 7 yaşında bir erkek çocuğunun yaralandığı belirtildi.  
Açıklamaya göre çocuk, evine hava bombası isabet etmesi sonucu yaralandı. Sağlık ekibi olay yerine gelerek çocuğu hastaneye kaldırırken, çocuğa "patlama yaralanması ve ezilme" teşhisi konuldu.  
Bu haftanın başlarında Herson bölgesindeki Beryslav şehrine düzenlenen insansız hava aracı saldırısında bir çift yaralanmıştı. Bir drone'un çiftin evine patlayıcı atarak binaya zarar verdiği bildirildi.

Daha bir gün önce Rus askerlerinin Kupiansk bölgesinde düzenlediği saldırıda 67 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetmişti.  
Ukrayna silahlı kuvvetleri, 2022 sonbaharında düzenlenen bir karşı saldırıda Herson'u ve Dnipro Nehri'nin batı yakasındaki diğer bölgesel yerleşimleri kurtardı. Rus birlikleri nehrin doğu yakasına itildi ve oradan kurtarılan bölgelere ateş açıldı; Bu, düzenli sivil ölümlerinin yanı sıra evlerin ve altyapının büyük ölçekli yıkımına yol açtı.

Kaynak: Karar