Kobani davasına ilişkin karar duruşması: Cezaevi önünde yoğun güvenlik önlemleri... Kobani davasına ilişkin karar duruşması: Cezaevi önünde yoğun güvenlik önlemleri...

Tekirdağ il merkezi ve çevre yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik zaman zaman durma noktasına geldi. İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için önlem alıyor.

Afyonkarahisar-Antalya karayolunda da trafik yoğunluğu gözlemleniyor. Ankara, İstanbul, Afyonkarahisar illerini Antalya, Denizli, Isparta ve Burdur illerine bağlayan bu yol, özellikle bayram tatilinin son günlerinde sürücülerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya.

Ankara-Konya karayolunda bulunan Kulu ilçesinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ekipler, ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun-Ankara karayolunun Havza geçişinde de tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle yoğunluk var. Trafik polisleri, sürücülerin rahat ilerleyebilmesi için önlemler alıyor.

Muğla Bodrum'da bayram tatilini geçiren tatilcilerin dönüş yolculuğu da başladı. Gümbet Kavşağı Milas istikametinde trafik yoğunluğu yaşanıyor. Polis ekipleri, trafik akışını sağlamak adına kontrollü geçiş sağlıyor. Öte yandan, son 12 saat içinde Bodrum'dan yaklaşık 10 bin aracın çıkış yaptığı belirtiliyor. Yarın akşam saatlerinden itibaren dönüş yolculuğunda yoğunluğun artması bekleniyor.

Kaynak: Sözcü