Mars-Uranüs karesi ve Merkür-Neptün kavuşumu Mars-Uranüs karesi ve Merkür-Neptün kavuşumu

Terazi burcu erkeğinin özellikleri nelerdir? Terazi burcu erkeği adalet ve eşitlik duygusuyla öne çıkar. Dengeli kişiliği ve objektif bakış açısıyla dikkat çeken bu burç, her zaman en iyisini yapma çabasındadır. Tartışmalardan uzak durmayı tercih eden ve genellikle pasif bir yapıya sahip olan Terazi burcu erkeği, barışçıl tavırlarıyla tanınır. Onlar için denge ve uyum hayatın en önemli unsurlarıdır.

MANTIK VE POZİTİFLİK ÖN PLANDA

Her durumda mantıklı davranmayı tercih eden terazi erkeği aynı zamanda neşeli ve çekici kişilikleriyle de tanınır. Karşı cinsi oldukça etkilemeyi başaran bu burcun erkekleri genellikle uzun boylu ve çekici bir fiziksel yapıya sahiptir. Parlak, dalgalı saçları, küçük göz ve burun yapılarıyla dikkat çeken terazi erkeği, aynı zamanda zarif tavırları ve kararsızlıklarıyla da tanınır.

UYUMLU BURÇLAR: KOVA, İKİZLER VE ASLAN

Terazi adamları sosyal olmayı ve enerjik kişiliklerle etkileşimde bulunmayı severler. Bu yüzden enerjik İkizler burcuyla mükemmel bir uyum içindedirler. Ayrıca hassas ve özgürlüğü seven Kova burcu insanlarıyla da iyi anlaşırlar. Aslan burcu kararlı ve kesin adımlarıyla Terazi burcu erkeğine karar alma konusunda büyük destek sağlar.

ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR: BAŞAK VE AKREP

Terazi burcu erkeği, sosyal ve geniş yapısı gereği güven sorunu yaşayan Akrep erkeği ile anlaşamaz. Ayrıca çalışkan Başak burcuyla geçinmekte de zorlanırlar çünkü Terazi burcu erkekleri genellikle daha rahat ve tembel bir karaktere sahiptirler.

AŞK HAYATINDA TERAZİ ERKEĞİ

Gelişmiş konuşma becerileri ve mantıksal davranışlarıyla tanınan terazi erkeği, aşık kadınların hayranlığını kazanma konusunda oldukça başarılıdır. Sevgiye ve sevgiye büyük önem veren terazi erkeği ilişkilerde çekiciliğiyle ön plana çıkar. Ancak ilişkilerinde sık sık değişiklik yapma eğilimi, güvenilirliği konusunda soru işaretleri doğuruyor.

TERAZİ BURCU'NUN FİNANSAL TERCİHLERİ VE EVLİLİK HAYATI
Maddi şeylere fazla önem vermeyen Terazi burcu erkeği ilişkilerinde genellikle cömerttir. Evlilik hayatına kolaylıkla uyum sağlayan terazi erkeği genellikle bu alanda zorluk yaşamaz.

Kaynak: KARAR