Günlük Burç Yorumları (3 Şubat 2024) Günlük Burç Yorumları (3 Şubat 2024)

KOÇ

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olan sizler, her ne yaşıyorsanız yeniden başlayacağınız ama bu sefer her zamankinden daha güçlü ve etkili bir adım atarak gerçekleştireceğiniz bir yıla hazır mısınız? Artık birinin size destek olmasını beklemeden, kendi kendinizi destekleyen biri olmanın zorluklarını aşıyorsunuz. Savaşmayı bıraktığınızda bazı savaşların kazanıldığını deneyimleyebilirsiniz. Kendinizi, işinizi, fikrinizi tanıtırken sizi kimin desteklediğini, kimin engellediğini çok net görebilirsiniz. Ay Düğümü'nün Koç-Terazi eksenindeki ilerlemesi, "bunu yapmazdım" dediğiniz tüm insanların yaptıklarını ve yapmadıklarını sizinle tam olarak paylaşacaktır.

BOĞA

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olan sizler, her konuda aynı kalan konumunuzun ne kadar ilerlediğini görünce şaşıracağınız bir yıla giriyorsunuz. Yaşadıklarınızın farkına varacağınız, karşılaştığınız kişi ve olayları farklı bir bakış açısıyla analiz edeceğiniz dönemlerden bahsediyoruz. O dönemleri yaşamaya devam ettikçe öğrendiklerinizi, uyguladıklarınızı sonuçlarıyla birlikte daha iyi anlayacaksınız. Öncelik verdiğiniz konuların yanı sıra hayatın getirdiği taahhütler ve bazı arzularınız da ilginizi çekebilir.

İKİZLER

Sevgili İkizler burcu ve yükselen burcu İkizler olanlar, yeni yılı yönetici gezegeniniz Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla karşılayın. İleriye doğru bir hareket değil. Aslında iki farklı açıdan düşünürken burayı anlamaya ve bilincinizi genişletmeye çalışırsanız, bu sizin için gelecekte birçok hareketin başlangıcı olabilir. Bir şeyleri taşıyarak, hayatınızı onlarla şekillendirerek, hedefler koyarak durgunluğunuzu kırdınız. Bazen kendinizi bu harabelerin altında sıkışmış gibi hissetseniz de, olayların nasıl ve neden geliştiğini anlamak için de önemli fırsatlar yakaladınız.

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç burcu olanlar, her zaman geriye bakıp orada yaşadıklarınızı düşünseniz bile, bu yıl 2023'e baktığınız gibi olmayacak. Bu yıl herkesten farklı! Ne hissettiğin değil, ona verdiğin tepki; İşinizi değil kendinizi nasıl geliştirdiğinizi görecek ve anlayacaksınız. Hissettiğin duyguya isim koymakta zorlansan da bunun cesaret olduğunu ve sana her şeyi yaptırabileceğini gördün. Şimdi gördüklerinizi hafızanızda tutun ve sıkı tutunun; siz bile buna 2024'te nasıl devam edebileceğinize şaşıracaksınız.

ASLAN

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, öğrendiklerinizi uygulayacağınız, "sınandım, yeni öğrendim" dieceğiniz pek çok durumla karşılaşabilirsiniz. 2024, yaşadığınız her şeyin faydasını size göstermeye geliyor. Artık kazanmaya başladığınızda amacınız bunun sürdürülebilir ve kalıcı olmasını sağlamaktır. Her zaman her şeyin sabit bir yerde olmasını severdin. Ancak bu sefer o eşyalar ve yerleştirilecekleri yerler değişecek. Kasıtlı olup olmadığı konusunda endişelenmenize gerek yok. Arzularınızın veya beklentilerinizin her zaman geçerli olmayabileceğini deneyimlediğiniz için artık yeni deneyimler aramalısınız. Plüton'dan Kova burcuna geçiş ve yılı burcunuzda Dolunay ile açmanız, bu ve benzeri konularda tüm hesapları kapatacaktır.

BAŞAK

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 2024 yılı koruduğunuza önem vermeniz gerektiğini bilmenin rahatlığıyla gireceğiniz bir yıl olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün ileri hareketiyle başlayan yeni yılda işlerin iyiye gittiğini ve her şeyin daha iyiye gittiğini görebilirsiniz. İster korku, ister kontrol deyin, bu tanımları ve beraberinde gelen sorunları değiştireceksiniz. Sizin için zor olsa da aynı zamanda kaçınılmaz bir durumdasınız. Dağ gibi sağlam olduğunuzda ne kızgın tavşanlar ne de zaman sizi etkilemez... Başınıza gelen her şeyle başa çıkma şeklinizi yenilemelisiniz. 2023'te de bu cesareti gösterdi, şimdi sürekliliği sağlama zamanı. Sürekliliğin ve gerçekliğin sizin için ne kadar önemli olduğunu konuşmaya gerek yok sanırım...

TERAZİ

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, hayatta her şeyin mümkün olduğunu ve çabalarınızla bu olasılığa dair bir şeyler ortaya çıkarabileceğinizi gördüğünüz bir 2023 yılının ardından; 2024 sizi sadece takvimin değil, sizin de değişeceğiniz bir yıl olarak karşılıyor. Kendinizle ilgili bir sorun keşfettiniz, yapamam dediğiniz şeyleri yaptınız, beklenmedik öfke patlamaları yaşadınız. Bu patlamalar her zaman olumsuz ya da kızgın değildi. Haklarını bilmeyi ve sevmeyi deneyimlemek, kendini düşünmek, duygularının ardındaki gerçek nedenleri bulmak hayatında bir dönüm noktasıydı.

AKREP

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, geçmişi güzelliklerle hatırlamanın mümkün olduğunu gördüğünüz bir yılı geride bıraktınız. Yeni yıla neler sığdırabileceğinizi ve yeni “siz”i heyecanla düşünmek kendinizi her zamankinden daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Şimdi iyi hissetme ve yaşama zamanı. Geç kalma. Köşeleri tuttuğunuzda ellerinizin acıdığını fark etmek size önemli mesajlar verdi. Çoğunu yakalayıp kullandınız. Her şey gibi bunları da geride bırakın. Yeni hayatınıza, yeni evinize, yeni beklentilerinize göre hareket edin. Yeni ev... Evet Plüton'un Kova burcundaki geçişi ev hayatıyla ilgili konularda önemli yenilikler getirebilir. Değişmekten korkmayın.

YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar, söylemek ve yapmak istediğiniz ne kadar çok şeyi biriktirdiğinizi düşünüyor olabilirsiniz ve bu yüzden kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Çünkü bir kez deneyimledikten sonra deneyimlemiş olursunuz. Artık devam etmek için sabırsızlanıyorsunuz. Merkür'ün burcunuzda ilerleyişiyle başlayacak 2024 yılı size coşkularınızı ortaya çıkarma fırsatı sunacak. Ekonomik ve psikolojik düzeyde daha dengeli, ciddi ve kalıcı kararlar alabileceksiniz. Bir şeyler kaybolunca buna olan ihtiyacı daha iyi anlıyorsunuz. Bazı kitaplar kapanıyor. Açılan yeni defterlerde yazacak bir sürü gündeminiz olacak. Çabalarınızın karşılığını alamadığınız için kendinizden şüphe duymuş olabilirsiniz.

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, her yıl yeni yıl sizinle başlar ama bu sefer sizin başlangıcınız gündemde olabilir. Bu gündemlere hazırlanmalısınız. Bakın bu çizgiler de ne kadar hızlı başladı ve ilerliyor. İliniz ve hayatınız da bu hıza ulaşacak. Gerçekler değişmeyebilir ama onları analiz etme şeklinizin ve onlarla birlikte gelen kural ve emirlerin değişmesi gerekebilir. Bu, mali açıdan sağlam ve güvenli alanlar yaratmada etkili olabilir. Peki ya efektleri değiştirmeniz gerekirse? Seçilen alanların değiştirilmesi gerekirse ne olur? Belki de bunun hakkında çok düşünüyorsun. Ne yapacağınızı bilemediğinizi hissettiğinizde bunun uzun sürmeyeceğini ve Plüton'un burcunuzu bırakıp Kova burcuna geçerek sizi desteklemeye devam edeceğini unutmayın.

KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, yeni yılı nasıl karşıladığınızı ve son yılların tüm haberlerini düşünebilirsiniz. Düşünmeye devam edin, düşündükçe birçok ayrıntıyla karşılaşacaksınız. Bunların hepsi sizi bir sonraki sahneye hazırlayacak. Ama asıl sahne şu anda: Plüton'u burcunuza davet edin. Birkaç yıl boyunca muhteşem bir ev sahibi olduktan sonra, artık becerilerinizi sergileyebileceğiniz, bazılarını tamamen değiştirip bazılarını geliştirebileceğiniz bir misafiriniz var. Yeni başlangıçlar basit ve klasik bir tabir gibi görünse de gerçek öyle değil. Giyiminiz, fiziksel durumunuz, tarzınız, işiniz, düşünceleriniz, ilişkileriniz, alışkanlıklarınız...

BALIK

Sevgili Balık burcu ve yükselen burcu Balık olanlar, kendinizi nasıl gördüğünüzü düşünerek kendinizi nasıl görmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. 2024 yılı bu anlamda önemli bir parantez açacak. Hazırlıklı olmak. İç yüzünüzü görmeye, değiştirmeye, insanları farklı bir bakış açısıyla anlamaya odaklanacaksınız. Plüton'dan Kova burcuna geçiş geçmişin izlerini silecek. Yeni ayak izlerine ve onları bırakacak yeni yerlere ihtiyacımız var. Bu gereklilik, sizden gizlediğiniz veya sizden gizlenen şeylerin sürpriz bir şekilde ortaya çıkması nedeniyle gerekli olabilir. Farkında olmadığınız, görmezden geldiğiniz, “ben bile bunu hayal edemezdim” dediğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu aşamada bildiğiniz her şeyi unutun ve size bilgi aktaracak alanlara ve kişilere yönelin. Psikolojik olarak güçlü kalırsanız ve tutunabilirseniz, her şeyin üstesinden nasıl gelebileceğinize şaşıracaksınız. Bu uzun bir yol olacak.

Kaynak: HÜRRİYET