KOÇ GÜNLÜK BURCU

Sevgili Koç, bugün zaman zaman içsel dürtülerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşsanız da, vazgeçseniz de, artık perspektifinizi korumanız gerekiyor. Ani arzu ve kaprislerin temelinde bir kısıtlama hissi olabilir. Aksilikler veya hoşnutsuzluklar, hayatınızın yenilenmesi ve değişmesi gereken alanlarının veya belki de geride bırakılması gereken sorunların ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Hayat her zamankinden biraz daha kaotik olabilir ama özellikle başkalarından öğrenilecek dersler var. Bir tür değişiklik sizi tetikte tutabilir. Muhtemelen yeni arzular ve ilgi alanları keşfediyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURCU

Bire bir ilişkiler için güzel bir döngüdesiniz. Bugün, birisinin arkadaşlığına, geri bildirimine veya onayına ihtiyaç duymakla kendi yolunuza gitmek ve bağımsız hareket etmek istemek arasında kalmış hissedebilirsiniz. Kontrol edilmesi gereken bazı duygusal dürtüsellikler olabilir ve bu bazen sizin lehinize çalışsa da, kalpten hareket etmek yerine dürtüsel tepki verirseniz karışık sonuçlar doğurur. Artık kendinizi, ilişkilerinizi veya partnerinizi yeni bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Gelişiminiz için değişim gerekli olabilir ve günün, fark edebileceğiniz kadar işleri alt üst etme yolu vardır. Gerçek, dürüst arzular ile basit kaprisler arasında ayrım yapmaya çalışın.

İKİZLER GÜNLÜK BURCU

Sevgili İkizler, bugün ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamak için mükemmel bir gün, ancak bu noktaya gelmek deneme yanılma gerektirebilir. Eğer insanlar ya da durumlar üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor gibi görünüyorsa ya da bugün kendinizi kafese kapatılmış hissediyorsanız bunu hemen kabul etmemelisiniz. Durumu sona erdirmek veya kefaletle serbest bırakmak cazip gelse de, etkili kararlar vermeden önce işler bitene kadar bekleyebilirsiniz. Artık sizi tam olarak temsil etmeyen durumlardan özellikle rahatsızlık duyabilirsiniz. Gelişmiş veya yenilikçi yaklaşımları ve yöntemleri benimsemeye çalışın. En iyi sonuçları elde etmek için, özellikle günlük rutininizdeki veya işinizdeki değişiklikler konusunda esnek olmaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURCU

Sevgili Yengeç, bugün kendinizi işe veya ev işlerine adamak için iyi bir enerji getirse de, sosyal düzeyde gün belli bir öngörülemezlikle ilerliyor. Bir süre takılıp kalırsanız, yaratıcı enerjinizin bir kısmını serbest bırakmanıza yardımcı olabilir, ancak aynı zamanda geçici olarak dengenizi kaybetmenize de neden olabilir. Gerçekte, şu anda birine yakın olmak mı istediğinizi yoksa biraz yalnız vakit geçirmeyi mi tercih ettiğinizi bilemeyebilirsiniz. Duygular dalgalanabilir ve karışık sinyallere neden olabilir. Bugün beklenmeyeni bekleyin ve daha fazla düşünme ve değerlendirme gerektiren konularda aceleci kararlar vermekten kaçının.

ASLAN GÜNLÜK BURCU

Belki bugün fark edilmeyen ihtiyaçları keşfetmenin bir yolunu bulacaksınız. Rahatlık arzusu bağımsızlığa veya özgürlüğe karşı savaşıyor gibi görünüyor. Ancak kendinizi bloke hissettiğiniz ya da daha güçlü bir şekilde konsantre olmanızın engellendiği alanlarda bir takım huzursuzluk hislerine neden olabilir. İş durumunuz veya hayatınızın genel yönü hakkındaki belirsizlikler artık ilişkilerinizi etkileyebilir. Özellikle mevcut işinizin veya itibarınızın artık size uymadığını veya sizi temsil etmediğini düşünüyorsanız, biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Programınıza sıkı sıkıya bağlı kalmak yerine, bugün beklenmeyeni bekleyin.

Terazi Burcu Erkeğinin Özellikleri Terazi Burcu Erkeğinin Özellikleri

BAŞAK  GÜNLÜK BURCU

Sevgili Başak, bugün başkalarıyla bakış açıları ve fikirler konusunda çatışma eğilimindesin. Gelen haberler sizi yeni bir yöne itebilir ya da size yeni dünyalar açacak içgörüler kazanabilir ve aydınlanma gerçekleşebilir. Gün her türlü duyguyu uyandırabilir. Eğer işinizde ve ilişkilerinizde kendinizi çok sıkışmış hissediyorsanız, durumu değiştirmek için şimdi bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İşleri taze tutmak veya biraz yaratıcılığın kıvılcımlanmasına yardımcı olmak için bu alanlarda mini bir rönesans yapmanız gerekebilir. Bu sizi rutininizden çıkarsa da, işleri aşırı uçlara götürmemek en iyisidir.

TERAZİ GÜNLÜK BURCU

Bugün ani hareketlerden kaçınırken olumlu değişiklikler ve iyileştirmeler yapmaya açık olun. Yeni yöntemler veya sizi heyecanlandıran şeyler keşfedebilirsiniz ancak bunu çok hızlı yapmamak en iyisidir. Ne kadar yenilikçi veya sıradışı olursanız, o kadar etkileneceksiniz! Girişimci ruhunuz şu anda hayati önem taşıyor ve paranızdan, konforunuzdan veya ilgili herhangi bir kargaşadan rahatsız olmak nispeten kolaydır. Birisi size karşı çıkabilir veya planlardaki değişiklikler sizi yeni bir yöne yönlendirebilir. Kalıpların dışında düşünün, çünkü çok sıradan veya sıradan olan her şey sizi bugün yalnızca hayal kırıklığına uğratır.

AKREP GÜNLÜK BURCU

Sevgili Akrep, artık rutininizde ustalaşmaya büyük bir ihtiyacınız var. Siz de yakınlık arıyor olabilirsiniz, ancak bugün başkaları size güvenilmez veya erişilemez görünüyor. Her şeyi olduğu gibi tutmaya karar verdiğinizde partneriniz tepkisel veya isyankar hale gelebilir. Aceleci sonuçlar çıkarmaktan kaçının. Aniden ortaya çıkan olağandışı bir çekim veya arzu olabilir. Ancak, aksama veya kaos yoluyla kendiniz ve ihtiyaçlarınız hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Kendinizi daha yaratıcı veya spontan bir şekilde ifade etmenize olanak tanıyan aktiviteler, şu anda deneyimlediğiniz muazzam yaratıcı enerjiyi kanalize etmenize yardımcı olabilir.

YAY GÜNLÜK BURCU

Sevgili Yay, bugün zevk arzunuz artabilir. Günün enerjileri bazen istikrarsız olabilir, özgürlük ve alana daha fazla dikkat edilmesini gerektirir. Programınızda yapılan değişiklikler kaotik olabilirken, kesintilerden değerli yeni bilgiler veya yöntemler ortaya çıkabilir. Düşünceli bir durumda kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz, ancak sadece dinlenmek yerine kaçarsanız, gün arka planda kalabilir. Tahmin edilemez gelebilir ve ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Bu gecikmeler sizi sonuçta size iyi hizmet edecek ve hatta belki de rutininizden çıkaracak farklı bir yola yönlendirecektir. Eğer kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, yaratıcılığınızı açığa çıkarmanın ve biraz farklı bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURCU

Sevgili Oğlak, bugün özellikle yaratıcı ve sosyal düzeyde sizi sınırlayan veya sıkan durumlara karşı biraz daha az hoşgörülü olabilirsiniz. Bazı güvensizliklerle, dikkatinizin dağılmasıyla veya fikir değişiklikleriyle karşılaşabilirsiniz; Beklenmedik şeyleri beklemek zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızın hangi alanlarının fazla rutin veya öngörülebilir hale geldiğini belirleyin ve ardından size fayda sağlayabilecek olası değişiklikleri değerlendirin. Tanıdık olana inatla tutunmanın zamanı değil. Tüm bunların ortasında, radikal, kalıcı kararlar vermemek en iyisidir, ancak artık işinize yaramayan kalıpları belirlemeyi de erteleyemezsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURCU


Bugün odaklanmak için ideal bir zaman olmasa da yeni fikirlere açılmak için iyi bir zaman. Gün size hayatınızın fazlasıyla öngörülebilir hale gelen alanlarını değiştirmeniz gerektiğini hatırlatır. Şu anda ilerici ve yenilikçi bir yaklaşıma ihtiyaç var, ancak en iyi sonuçları elde etmek için çok fazla zorlamamaya veya çok ileri gitmemeye çalışın. Özellikle artık planlardaki değişiklikler veya insanların öngörülemezliği güçlü bir şekilde devreye girebileceğinden, esnek olmaya çalışın. Sizi neyin rahatsız ettiğini belirleyin ve güçlendirici olabilecek küçük bir değişiklik yapın.

BALIK GÜNLÜK BURCU

Sevgili Balık, bugün daha fazla istikrar arzuluyorsun. Sabrınız ve dikkatiniz düşük olabilir veya çok sınırlayıcı gelen durumlardan kaçınabilirsiniz. Değişiklikler hayatınıza yeni bir soluk getirebilir ve ilk başta hoş karşılanmasa bile sizi yeni ilgi alanlarına yönlendirebilir. Haberler veya planlardaki değişiklikler sizi yeni bir düşünce çizgisine veya yola sokabilir. Hayal kırıklıklarını en aza indirmek için esnek olmaya ve açık fikirli olmaya çalışın. En iyi sonuçları elde etmek için ani hareketlerden kaçının. Mevcut koşullarınızdan dolayı kendinizi sinirli hissediyorsanız, hayatınıza daha fazla heyecan katmak için küçük adımlar atmak en iyisidir.

Kaynak: HAYAT