Günlük Burç Yorumları (3 Şubat 2024) Günlük Burç Yorumları (3 Şubat 2024)

PLÜTON'UN TRANSİTİ

Hangi konular değişecek?

İlişkilere yeni bir bakış açısıyla bakacaksınız



21 Ocak'ta değiştiren, dönüştüren, yok eden, yeniden yapılanan ve güç veren Plüton Kova burcuna girecek. Aslında Mart-Haziran 2023 arasında bir süre bu burçta kaldı; Küçük bir ön gösterimdi. Düşünün o dönemde hayat size hangi alanlarda değişiklik olduğunu fısıldamaya başladı... Artık Kova burcuna geri döndü ve 9 Mart 2043'e kadar seyahat edecek. Plüton yedinci evinize girecek. İlişkileri deneyimleme şekliniz, ilişkilerinizin teması, hayatınıza çektiğiniz insanlar, ortaklıklar ve ortaklıkların yapısında büyük değişikliklere hazır olun.

Örneğin evliyseniz ya da ilişkiniz kötü gidiyorsa bu süreçte bitebilir. Veya ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı güçlendireceğiniz kişilerle tanışabilirsiniz. Bu dönemde hayatınızı değiştirecek anlaşmalar ve işbirlikleri kurulabilir. Şimdi dikkat edin; Karanlık, aşırı takıntılı tiplerden uzak durun.

JÜPİTER ETKİSİ

Fırsatlar nereden gelecek?

Kendi işinizi kurmanın tam zamanı

Bolluk, şans ve şansın gezegeni Jüpiter, 26 Mayıs'a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. Onuncu evinize giren Jüpiter, işiniz ve kariyerinizle ilgili konularda size her türlü şansı, desteği ve fırsatı sunmaya başlayacak. İşinizde büyüme, tanınırlık ve sosyal statünüzde artış olabilir. Pek çok şey kendiliğinden ve fazla çaba harcamadan gelişebilir. İş için çok seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz ve geliriniz artabilir. Önemli pozisyonlara ulaşabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak ve kendi işinizin patronu olmak için iyi bir zaman. Jüpiter'in şanslı etkisiyle çabalarınızın ödüllendirilmesi daha kolaydır. Hatta bazılarınız bu çeyrekte evlenebilir bile! Durumunuzu bekardan evliye değiştirebilirsiniz.

26 Mayıs'tan sonra Jüpiter İkizler burcuna girecek ve 10 Haziran 2025'e kadar 11. evinizden geçecek. Jüpiter'in 11. evden geçişi sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde genişleme ve büyümeyi gösterir. Bu süre zarfında yeni insanlarla tanışabilir, mevcut sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Jüpiter sosyal ilişkilerinizde daha fazla fırsat ve şans getirecek, bu da size yeni kapılar açabilecek.

Aynı zamanda Jüpiter'in bu geçişi uzun vadeli hedefleriniz ve hayalleriniz üzerinde de olumlu etkiler yaratıyor. Jüpiter'in geniş doğası sizi büyük hayaller kurmaya ve bu hayalleri gerçekleştirmek için gerekli adımları atmaya teşvik eder. Bu süre zarfında dernekler, STK'lar ve sosyal hizmetler gibi topluma fayda sağlayan sektörlerde aktif olarak çalışabileceksiniz.

SATÜRN ETKİSİ

Gerçekçi önlemlerin alınması gerekiyor

Satürn yıl boyunca Balık burcundaki yolculuğuna devam edecek. Satürn'ün bulunduğu bölgede sorumluluklarımızı, disiplinimizi, çözmemiz gereken ana konuları ve hayatta bizi nelerin zorlayacağını anlayabiliriz. Satürn ustadır, gelirle ilgili konularda önemli deneyimler kazanarak büyüyeceğiniz bir süreç olacaktır. Öncelikle borç ve kredi konularında gerçekçi adımlar atmayı öğrenmeniz gerekiyor. Boş hayallerin peşinden koşmamalı, gereksiz maddi yükler üstlenmemelisiniz. Sağlığınızla ilgili konularda üstlenmeniz gereken sorumlulukları da belirtir. Özellikle bağışıklık sisteminiz, ayaklarınız, alerjiniz gibi konularda vücudunuzu dikkatle dinlemeniz gerekiyor. Bu süreçte sağlık harcamalarınız olabilir. Sağlığın değerinin bilinmesinin gerekli olacağı bir süreç olacak gibi görünüyor.

Aynı zamanda korkularınızla yüzleşmenin de zamanıdır. Sekizinci ev değişim ve dönüşümle ilgilidir ve Satürn'ün Balık burcuna yolculuğu da ruhsal ve psikolojik düzeyde dönüşümü gösterir. Bu dönemde gizli duygular, korkular ve endişeler ortaya çıkabilir.

Satürn, gerçeklerle yüzleşmenizde destek sağlayacak ve duygusal yüklerinizi hafifletecek insanlarla tanışmanıza yardımcı olabilir. Bu dönemde mirasla ilgili sorunlar bekleyebilirsiniz. Kendinizi önemsemediğiniz ya da önemsemediğiniz geçmişten gelen bir vergi borcunun içinde bulabilirsiniz. Ortak bir işten gelir elde ediyorsanız bunu paylaşma sorumluluğunuz artabilir. Senin olandan vazgeçme.

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI

Hedeflerin ne?

Uyum ve anlayış arıyorsunuz

Yılın ilk ay tutulması 25 Mart'ta Terazi burcunun 5 derecesinde gerçekleşecek. Kova burcundaki Plüton da tutulmayı destekleyecek. Üçüncü evde meydana gelen ay tutulması iletişim, düşünme ve çevreyle ilgili konuları öne çıkarır. Bu ev kardeşleri, komşuları, kısa gezileri ve günlük iletişimi temsil eder. Terazi burcunun etkisi altında ilişkilerde adalet ve eşitlik konuları ön plana çıkar. Bu ay tutulması sırasında iletişim tarzınızda ve düşünce biçiminizde önemli değişiklikler olabilir. Ayrıca kısa yolculuklara ve günlük rutininizde değişikliklere neden olabilir. Bu dönemde daha hassas olabilirsiniz. İletişimde yanlış anlamalar ya da duygusal patlamalar yaşanabilir ve Plüton'un desteğiyle ilişkilerde ve ortaklıklarda olumlu değişiklikler meydana gelebilir.


Rüyalar güçlüdür

Yılın üçüncü tutulması 18 Eylül'de Balık burcunun 25 derecesinde Neptün ay tutulması olacak. İkizler burcundaki Jüpiter tutulmaya kare oluşturacak. Bu tutulma sırasında duygusal ve ruhsal alanda büyük değişimler ve genişlemeler yaşayabiliriz. Neptün'ün etkisi altında hayatımızdaki gizli gerçekler ya da duygusal sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Bu zor duygusal deneyimlere yol açabilir, ancak aynı zamanda derin bir iyileşme sürecini de başlatabilir. Neptün'ün hayal gücü ve sezgisel yapısı bu dönemde iç dünyamızı ve hayallerimizi yoğun bir şekilde etkileyebilir. Rüyalar ve sezgisel mesajlar daha anlamlı ve güçlü hale gelebilir. Manevi uygulamalar meditasyon için harika bir zaman olabilir. Çok dikkatli olun ve paranızın değerini bilin.


Travmalar su yüzüne çıkabilir


Yılın ikinci tutulması 8 Nisan'da Koç burcunda 19 derecedeki Chiron güneş tutulmasıdır. Dokuzuncu evdeki tutulma hayatın anlamı, inançlar, uzak yolculuklar, yüksek öğrenim gibi konuları etkileyebilir. Bu tutulma sırasında hayatın anlamını ve içsel yolculuğunuzu sorgulama eğiliminiz artabilir. Uzun zamandır bastırdığımız duygusal yaralar ve travmalar ortaya çıkabilir. Bu, kendinizi daha iyi anlamanıza ve geçmiş yaralarınızı iyileştirmenize yardımcı olabilir. Bu güneş tutulması aynı zamanda eğitim ve öğrenimle ilgili konularda size yeni bir başlangıç ​​yapma fırsatı da verebilir. Chiron'un etkisi altında bu öğrenme süreçleri ruhsal gelişime yol açabilir.

Dikkatli hareket etmelisiniz

Yılın son tutulması 2 Ekim'de Terazi burcunun 10 derecesindeki Merkür güneş tutulması olacak. Bu tutulmada Mars'ın güçlü etkisi olacak. Eğitimle ilgili yeni anlaşmalar, projeler ve konular ortaya çıkabilir. Özellikle sınavlarda, iş ve internetle ilgili konularda dikkatli olmanız gerekiyor. Merkür işin içinde olduğu için harika fikirleriniz olabilir. Plansız seyahatler yaşanabilir. Mars'ın sert etkisi içsel çatışmalar ve gerginlikler yaşamanıza ve bunları çevrenize yansıtmanıza neden olabilir. Sağlık açısından sindirim sisteminize ve midenize dikkat edin. Bazı psikosomatik bozukluklar da ortaya çıkabilir. Bu süre zarfında arkanızdan konuşulanlarla ve gizli düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İçsel olarak yeterince güvende hissetmeyebilirsiniz.

Kaynak: HÜRRiYET