Hem İkinci El Hem de Sıfır Otomobillerde Fiyatlar Düşmeye Devam Ediyor! Hem İkinci El Hem de Sıfır Otomobillerde Fiyatlar Düşmeye Devam Ediyor!

Yapay zeka her geçen gün günlük yaşamın daha fazla parçası haline geliyor. OpenAI tarafından geliştirilen yapay zeka tabanlı chatbot ChatGPT, Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in araçlarına entegre edilecek.

Bloomberg HT'nin haberine göre Las Vegas'ta kapılarını açan Tüketici Elektroniği Fuarı'na (CES 2024) katılan Volkswagen, popüler ChatGPT sohbet robotunu binek araçlarında standart olarak sunacak.

BİRÇOK MODELDE STANDART OLACAK

2024 yılının ikinci çeyreğinden itibaren birçok araçta standart olacak özellik, ilk olarak ID.3, ID.4, ID.5, ID.7, Tiguan, Passat ve Golf modellerinde gelecek.

Asistan sisteminin halihazırda multimedya kontrolü, navigasyon ve klima gibi kontrolleri gerçekleştirebildiğini belirten Volkswagen, ChatGPT ile sezgisel ve gelişmiş etkileşim sağlanacağını duyurdu.

ASİSTANIN EKSİĞİNİ CHATGPT TAMAMLAYACAK

Basın açıklamasına göre yeni bir hesap veya yeni bir uygulama oluşturmaya gerek yok ve sesli asistanın yanıt veremediği durumlarda ChatGPT otomatik olarak devreye giriyor.


Veri koruma nedeniyle ChatGPT'nin hiçbir araç verisine erişimi olmadığı, soru ve cevapların derhal silineceği açıklandı.

Kaynak: KARAR